گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
خانه
تاریخچه فعالیت گروه
گالری تصاویر
اخبار صنایع غذایی
آموزش مجازی
مطلبی در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت نشده است
وبگاه اطلاع رسانی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
خلاصه آمار
گروه آموزشی تخصصی
گروه تحصیلات تکمیلی علوم و مهندسی صنایع غذایی
بایگانی
آذر ۱۴۰۰
(۱)
مرداد ۱۳۹۹
(۲)
فروردين ۱۳۹۹
(۱)
آذر ۱۳۹۸
(۲)
مهر ۱۳۹۸
(۱)
شهریور ۱۳۹۸
(۳)
دی ۱۳۹۷
(۱)
آذر ۱۳۹۷
(۲)
آبان ۱۳۹۷
(۳)
آخرین مطلب
۰۰/۰۹/۲۵
عرض تبریک به استاد ارجمند سرکار خانم دکتر قاسمی افشار به مناسبت کسب عنوان پژوهشگر برگزیده در سال 1400
DFST
۹۹/۰۵/۰۱
اطلاعیه مهم دانشگاه- برای انجام دفاع از پایان نامه می بایست مستندات ذیل در سامانه پژوهشیار بارگذاری شود.
نحوه ثبت پروپوزال در سامانه پژوهشیار
۹۸/۰۹/۲۸
عرض تبریک به استاد ارجمند سرکار خانم دکتر قاسمی افشار به مناسبت کسب عنوان پژوهشگر برگزیده
۹۸/۰۹/۰۲
جلسه هم نشست تخصصی و برنامه سخنرانی های علمی و تخصصی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
۹۸/۰۷/۰۲
دانشجویان گرامی: نحوه دریافت تسهیلات و وام دانشجویی دانشگاه
۹۸/۰۶/۳۰
نخستین دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج (زنجان) با دفاع از پایان نامه خود با کسب درجه عالی فارغالتحصیل شدند.
۹۸/۰۶/۲۰
برنامه کلاسی و هفتگی دروس تخصصی (مقاطع کارشناسی- کارشناسی ناپیوسته- کارشناسی ارشد) گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی نیمسال اول 98
۹۸/۰۶/۰۳
بازار کار مناسب رشته صنایع غذایی
برنامه ترمی و فرم ها
اصول اخلاقی در نگارش مقالات و گزارش های علمی
روش ارزیابی آموزشی و پژو هشی پایان نامه های کارشناسی ارشد (ورودی 95 به بعد)
شیوه نامه اجرائی آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته
دستورالعمل نگارش و تدوین نهایی گزارش پروژه
آشنایی با شرایط و مراحل دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد
فرم 2 و 3 ارزیابی پایان نامه های کارشناسی ارشد
فرم اعلام آمادگی دفاع
فرم (ب) پایان نامه
بخشنامه نویسنده مقالات مستخرج از پایان نامه ها
آیین نامه آموزشی کارشناسی ارشد
آیین نامه کارآموزی
فرم نمره کارآموزی
فرم داوری و ارزشیابی پروژه کارشناسی
راهنمای ثبت نام و استفاده از سامانه ملی کارآموزی
چارت دروس (مقطع کارشناسی پیوسته - ورودی93 و بعد از آن)
چارت دروس( مقطع کارشناسی ارشد)
چارت دروس (مقطع کارشناسی ناپیوسته)
چارت دروس ( مقطع کارشناسی پیوسته- ورودی 92 و قبل از آن)
چارت دروس( مقطع کارشناسی پیوسته- ورودی 97 و بعد از آن)
دستورالعمل و فرم های مرتبط با تصویب پروپوزال، آیین نگارش و دفاع از رساله
پیوندهای صنایع غذایی
راهنمای استعلام و اخذ پیشینه تحقیق و پروپوزال ( پس از تائید گروه آموزشی تخصصی)
فهرست مجلات نامعتبر
جستجوی پیشینه پژوهش (SID)
جستجوی پیشینه پژوهش(SIKA)
سامانه پایش- دانشگاه آزاد اسلامی
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
بانک اطلاعات تولید کنندگان محصولات غذایی
پایگاه خبری کانون انجمن های صنایع غذایی ایران
سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد اسلامی
فهرست استاندارد های ملی ایران
سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد
Food Industry news, data & trends
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
علوم و صنایع غذایی ایران
شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی(ساها)
شبکه آزمایشگاه های علمی (شاعا)
شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی
جستجوی استاندارد ملی ایران
شبکه خبری صنایع غذایی ایران
پایگاه خبری صنعت غذا
سامانه ملی کارآموزی
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ( ایرانداک)
سیستم یکپارچه کتابخانه های دانشگاه آزاد اسلامی (سیکا)
مهندسی صنایع غذایی- دستورالعمل، ضوابط و راهنمای مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی
مهندسی صنایع غذایی- شرح وظایف مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی