نخستین دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج (استان زنجان) با دفاع از پایان نامه خود با کسب درجه عالی فارغ‌التحصیل شدند.

دانشجویان گرامی کمال کامیاب، فاطمه محمد رضایی و حسین پور ملک آرا، از نخستین دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد دانشگاهی هیدج ( دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان) با دفاع از رساله خود با کسب درجه عالی در شهریور ماه 1398 فارغ‌التحصیل شدند.

در انجام این رساله سر کار خانم دکتر قاسمی افشار استادیار محترم گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج (زنجان) و جناب آقای دکتر عادلی میلانی مدیر محترم گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی این دانشگاه، دانشجویان نامبرده را همراهی کردند. استاد داور خارجی پایان نامه ها، جناب آقای دکتر علی گنجلو دانشیار محترم گروه صنایع غذایی دانشگاه زنجان بودند. شایسته به ذکر است فارغ التحصیلان مذکور در حال حاضر به عنوان مهندس تولید یا کنترل کیفیت در شرکت صنایع غذایی اویلا و شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان مشغول به کار و فعالیت می باشند.