گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

  • خانه
  • تاریخچه فعالیت گروه
  • گالری تصاویر
  • اخبار صنایع غذایی
  • آموزش مجازی

گالری تصاویر


وبگاه اطلاع رسانی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

خلاصه آمار
گروه آموزشی تخصصی

گروه تحصیلات تکمیلی علوم و مهندسی صنایع غذایی

بایگانی
  • آذر ۱۴۰۰(۱)
  • مرداد ۱۳۹۹(۲)
  • فروردين ۱۳۹۹(۱)
  • آذر ۱۳۹۸(۲)
  • مهر ۱۳۹۸(۱)
  • شهریور ۱۳۹۸(۳)
  • دی ۱۳۹۷(۱)
  • آذر ۱۳۹۷(۲)
  • آبان ۱۳۹۷(۳)
آخرین مطلب
  • ۰۰/۰۹/۲۵
    عرض تبریک به استاد ارجمند سرکار خانم دکتر قاسمی افشار به مناسبت کسب عنوان پژوهشگر برگزیده در سال 1400
  • DFST
  • ۹۹/۰۵/۰۱
    اطلاعیه مهم دانشگاه- برای انجام دفاع از پایان نامه می بایست مستندات ذیل در سامانه پژوهشیار بارگذاری شود.
  • نحوه ثبت پروپوزال در سامانه پژوهشیار
  • ۹۸/۰۹/۲۸
    عرض تبریک به استاد ارجمند سرکار خانم دکتر قاسمی افشار به مناسبت کسب عنوان پژوهشگر برگزیده
  • ۹۸/۰۹/۰۲
    جلسه هم نشست تخصصی و برنامه سخنرانی های علمی و تخصصی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
  • ۹۸/۰۷/۰۲
    دانشجویان گرامی: نحوه دریافت تسهیلات و وام دانشجویی دانشگاه
  • ۹۸/۰۶/۳۰
    نخستین دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج (زنجان) با دفاع از پایان نامه خود با کسب درجه عالی فارغ‌التحصیل شدند.
  • ۹۸/۰۶/۲۰
    برنامه کلاسی و هفتگی دروس تخصصی (مقاطع کارشناسی- کارشناسی ناپیوسته- کارشناسی ارشد) گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی نیمسال اول 98
  • ۹۸/۰۶/۰۳
    بازار کار مناسب رشته صنایع غذایی
برنامه ترمی و فرم ها
  • اصول اخلاقی در نگارش مقالات و گزارش های علمی
  • روش ارزیابی آموزشی و پژو هشی پایان نامه های کارشناسی ارشد (ورودی 95 به بعد)
  • شیوه نامه اجرائی آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته
  • دستورالعمل نگارش و تدوین نهایی گزارش پروژه
  • آشنایی با شرایط و مراحل دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد
  • فرم 2 و 3 ارزیابی پایان نامه های کارشناسی ارشد
  • فرم اعلام آمادگی دفاع
  • فرم (ب) پایان نامه
  • بخشنامه نویسنده مقالات مستخرج از پایان نامه ها
  • آیین نامه آموزشی کارشناسی ارشد
  • آیین نامه کارآموزی
  • فرم نمره کارآموزی
  • فرم داوری و ارزشیابی پروژه کارشناسی
  • راهنمای ثبت نام و استفاده از سامانه ملی کارآموزی
  • چارت دروس (مقطع کارشناسی پیوسته - ورودی93 و بعد از آن)
  • چارت دروس( مقطع کارشناسی ارشد)
  • چارت دروس (مقطع کارشناسی ناپیوسته)
  • چارت دروس ( مقطع کارشناسی پیوسته- ورودی 92 و قبل از آن)
  • چارت دروس( مقطع کارشناسی پیوسته- ورودی 97 و بعد از آن)
  • دستورالعمل و فرم های مرتبط با تصویب پروپوزال، آیین نگارش و دفاع از رساله
پیوندهای صنایع غذایی
  • راهنمای استعلام و اخذ پیشینه تحقیق و پروپوزال ( پس از تائید گروه آموزشی تخصصی)
  • فهرست مجلات نامعتبر
  • جستجوی پیشینه پژوهش (SID)
  • جستجوی پیشینه پژوهش(SIKA)
  • سامانه پایش- دانشگاه آزاد اسلامی
  • انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
  • بانک اطلاعات تولید کنندگان محصولات غذایی
  • پایگاه خبری کانون انجمن های صنایع غذایی ایران
  • سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست استاندارد های ملی ایران
  • سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد
  • Food Industry news, data & trends
  • پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
  • نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • علوم و صنایع غذایی ایران
  • شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی(ساها)
  • شبکه آزمایشگاه های علمی (شاعا)
  • شبکه‌ آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی
  • جستجوی استاندارد ملی ایران
  • شبکه خبری صنایع غذایی ایران
  • پایگاه خبری صنعت غذا
  • سامانه ملی کارآموزی
  • پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ( ایرانداک)
  • سیستم یکپارچه کتابخانه های دانشگاه آزاد اسلامی (سیکا)
  • مهندسی صنایع غذایی- دستورالعمل، ضوابط و راهنمای مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی
  • مهندسی صنایع غذایی- شرح وظایف مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی
قدرت گرفته از بلاگ بیان