مهدی چرمچیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ساری به موضوع افزایش تولید در سال رونق تولید اشاره و اظهار کرد: تضمین افزایش تولید مواد غذایی و فرهنگ مصرف در گرو توسعه و توجه جدی به رشته صنایع غذایی است

وی افزود: لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به‌کارگیری روش‌های مطلوب نگهداری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بسته‌بندی مناسب به‌منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و ...، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. علاوه بر این، رشد و توسعه جامعه و پیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادت ها و سبک های نوین غذایی شده، به گونه ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی به شکل روزافزونی احساس می‌شود. به‌دلیل رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانه‌های جدید صنایع غذایی و ...، همگی دلیل‌های بارزی هستند که اهمیت بسیار زیاد این رشته تحصیلی را نشان می‌دهند

مدیر گروه کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ادامه داد: کار متخصص صنایع غذایی، کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی در فرآیند تولید است. کار این فرد با سلامت افراد جامعه رابطه نزدیکی دارد. متخصص صنایع غذایی معمولا مسئول فنی کارخانه‌های تولید مواد غذایی نیز هستند

وی افزود: کارشناس صنایع غذایی در مورد اصول و روش های نگهداری، بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی دانش و تخصص لازم را داراست. متخصص صنایع غذایی در زمینه روش ها و عملیاتی که مواد خام (اعم از محصولات کشاورزی و دامی) را به مواد غذایی قابل مصرف و با ارزش تبدیل می کند، دانش و تخصص دارد. این روش ها در حوزه نگهداری، فرآوری و تبدیل، بسته بندی و حمل و نقل مواد غذایی است. رشد جمعیت کشور و نیاز به مواد غذایی بیشتر همراه با وجود ضایعات زیاد بخش کشاورزی و دامی، موجب شده تا حضور این متخصصان برای رفع این مشکلات بسیار ضروری و حیاتی باشد

استاد گروه کشاورزی و منابع طبیعی واحد ساری عنوان کرد: مهارت و دانش مورد نیاز متخصص صنایع غذایی در زمینه های؛ شیمی، زیست شناسی و ریاضی، علاقه به کار در حوزه تولید مواد غذایی، دقت بالا و توجه به جزئیات، توانایی کار تیمی، توانایی کار در محیط کارخانه ها و آشنایی با اصول و مقررات حوزه بهداشت و کیفیت است

وی درباره بازار کار رشته صنایع غذایی به آنا گفت: کارشناس صنایع غذایی می تواند در بخش هایی مانند آزمایشگاه ها یا خط تولید و یا کنترل کیفیت کارخانه های مواد غذایی، موسسه های تحقیقاتی، دانشگاه ها و ... مشغول به کار شود. متخصص صنایع غذایی می تواند پست هایی از جمله مدیر تولید، مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه، مسئول بخش تحقیق و توسعه، مشاور و ... را در هر کارخانه تولید مواد غذایی بر عهده بگیرد. افراد دارای سرمایه و تجربه کافی می توانند خود برای راه اندازی کارخانه تولید انواع مواد غذایی اقدام کنند

مدیر گروه کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: در سالی که  مقام معظم رهبری آن را رونق تولید نامگذاری کردند، تضمین افزایش تولید مواد غذایی تا فرهنگ مصرف در گرو توجه به رشته صنایع غذایی است.(98/5/31)

http://ana.ir/i/411700      

iranagrofoodfair

-------------------------------------------------------------------------------

دکتر عادلی میلانی در مصاحبه با خبرنگار ندای ابهر:

--------------------------------------------------------------------------------

 

--------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------

تمام پایان‌نامه‌ها در دانشگاه آزاد مشابهت‌یابی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با فعال شدن سامانه پایش آزاد از مهر ۹۸ هیچ پایان‌نامه‌ای از مرحله پروپوزال بدون توجه به بارگذاری در این سامانه مورد تایید نیست.

محمدمهدی طهرانچی در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که آیا لیست هزار نفری که وزارت علوم از آن به عنوان اسامی متقلبان در پایان‌نامه و مقالات دانشجویان دانشگاه آزاد نام می برد، اطلاعی دارید، اظهار کرد: خیر چنین لیستی به ما ارسال نشده اگر برسد بررسی می کنیم. رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به فعال شدن سامانه پایش آزاد از مهر ۹۸ گفت: علت راه اندازی این سامانه این بود که امکان تقلب در پایان نامه ها از ابتدا فراهم نشود. وی با اشاره به اینکه سامانه پایش آزاد به صورت یکپارچه و از اردیبهشت ماه امسال به صورت آزمایشی اجرایی شده است، افزود: در حال حاضر دیگر هیچ پایان نامه ای از مرحله پروپوزال بدون توجه به بارگذاری در این سامانه، مورد تایید قرار نمی گیرد.

طهرانچی بیان کرد: در این سامانه از ابتدا مشابهت یاب کاملا همه مراحل تدوین پایان نامه را چک می کند با توجه به اینکه دانشگاه آزاد، بانک داده های بسیار بزرگی دارد، نیازمند یک نظام کنترلی است. رئیس دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه می خواهیم بهداشت فضای پایان نامه ها را فراهم کنیم، گفت: البته با هر کسی که بخواهد چه در پایان نامه و چه در کلاس و امتحان متقلبانه رفتار کند، برخورد خواهیم کرد. وی افزود: ما نسبت به امر تقلب در امتحانات از زمان مدرسه حساسیت هایمان را از دست داده ایم؛ یعنی زمانی که در امتحانات نهایی تقلب را فراهم کردیم، یعنی در وجود دانش آموز این فضا را ایجاد کرده ایم که می تواند متقلبانه به منافعی دست یابد و در حوزه آموزش عالی نیز این فضا وجود خواهد داشت

منبع خبر: http://www.iranconferences.ir

----------------------------------------------------------------------------

منبع خبر:http://zanjannews.com